Vakantietijd

Een van de fijnste tijden van het jaar; de zomerperiode. Iedereen leeft toe naar de vakantie of is op vakantie. Het is rustiger qua werkzaamheden zodat er tijd is voor zaken die normaal gesproken blijven liggen. In mijn werk heb ik niet echt de kans om werkzaamheden te laten liggen omdat ik juist de persoon ben die ervoor zorgt dat werk bij mijn opdrachtgevers niet blijven liggen, maar privé is dat wel anders. Nu moet ik zeggen dat ik voor het grootste deel alles wel op orde heb, maar één van de dingen waar ik geen tijd voor maak, is de fotoboeken van de kinderen. Je raad dus al wat er op mijn to-dolijstje staat deze zomer! Maar natuurlijk ga ik ook even genieten van de rust.

Mijn vakantietips deze zomer

  1. Maak een to-dolijst wat je deze zomer wilt doen
    Of dit nu werkgerelateerd is, of dat je privé een aantal klussen wilt afronden. Als het op papier staat doe je het toch sneller.
  2. Geniet van deze rustige periode door je agenda dicht te zetten
    Zet blokken in je agenda waardoor je ook echt toe komt aan de rust. Doordat je deze momenten inplant geef je je er sneller aan toe.
  3. Maak een fun to-dolijst
    Wil je echt nog een keer naar dat ene museum of ben je al te lang niet meer naar het strand geweest? Maak een fun tot do lijst voor deze zomer. Zo heb je leuke momenten om naartoe te leven. Heb je kinderen? Laat ze meedenken over wat jullie deze zomer kunnen doen.
  4. Denk na wat je in het najaar allemaal wilt doen
    Maak alvast plannen voor het najaar. Grote projecten lopen natuurlijk al lang, maar kleinere projecten kun je nu prima inplannen. Denk ook na waar je heen wilt werken. Of je nu in loondienst werkt, een eigen bedrijf hebt of privé de boel even wilt vernieuwen. Maak toekomstplannen!

En wat ga ik zelf doen?
Mijn plannen deze zomer zijn voornamelijk genieten. Genieten van mijn gezin en genieten door terug te kijken op de eerste helft van dit jaar. We gaan na 3 jaar thuis te zijn gebleven weer lekker op vakantie; naar de camping in Italië. Heerlijk genieten van de zon, omgeving, het lekkere eten en de minidisco! Mijn tot do lijst deze zomer is kort; zoals ik al aangaf wil de fotoalbums van mijn kinderen afmaken zodat ik weer bij ben. Dit ligt al veel te lang en hier ga ik tijd voor maken. Op werkgebied doe ik het in de zomer iets rustiger aan zodat ik vanaf september er weer vol voor kan gaan en mijn opdrachtgevers én mijzelf weer blij kan maken! Voor mijn bedrijf heb ik voor nu nog geen concrete plannen, maar daar ga ik in de aankomende weken zeker over nadenken.

Voor nu wens ik je een fijne zomerperiode, of je nu geniet van een welverdiende vakantie of dat je juist deze tijd gebruikt om weer wat taken van je to-dolijst af te ronden. Tot over 2 maanden!

Kijk je ernaar uit om jouw omzet te verhogen en de werkdruk te verlagen?

Ik plan graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je in om de mogelijkheden te bespreken.