2022; een erg mooi jaar!

We zitten alweer in februari. De eerste weken van het nieuwe jaar ben ik erg druk geweest, maar heb ik ook even de tijd genomen om terug te blikken op afgelopen jaar. Er is erg veel gebeurd, waaronder veel mooie dingen. Als ik kijk naar de hoeveelheid werk ben ik verbaasd. Verbaasd omdat afgelopen jaar zo veel meer relaxed voelde als de jaren in loondienst. Toch heb ik veel meer uren gemaakt, maar daarentegen ook meer ruimte gehad voor vrije dagen, vakanties en tijd met mijn gezin.

2022 in cijfers

Zo heb ik het afgelopen jaar 13 blogs geschreven, 332 story’s gepost en 73 berichten op Facebook en Instagram geplaatst en 45 berichten op LinkedIn geplaatst.

Ik heb 11 opdrachtgevers ondersteund met in totaal 1652 aan werk. De werkzaamheden waren divers. Ik heb 1 audit voorbereid en afgerond, 24 fysieke congressen, scholingen en bijeenkomsten (mee)georganiseerd en 63 vergaderingen genotuleerd. Daarnaast vele afspraken gepland, plannen uitgewerkt en content gemaakt en geplaatst. Naast de vele werkzaamheden heb ik ook 6 weken vakantie kunnen houden. Kortom, ik kijk terug op een succesvol jaar. En dat in het eerste jaar als ondernemer; daar ben ik best trots op!

Dankbaar

Naast dat ik veel dingen heb gedaan zijn er ook veel dingen duidelijk geworden. Ik weet dat ik echt vooral plaats- en tijdonafhankelijk wil werken en dat ik de diversiteit aan werkzaamheden het leukste vind. Iedere dag is anders en dat maakt het afwisselend wat ik juist leuk vind. Hierdoor moet ik natuurlijk wel flexibel kunnen zijn in mijn inzet en denken. Ook dit is afgelopen jaar goed gelukt. Maar natuurlijk had dit niet gekund zonder hulp van mijn man, mijn ouders, mijn schoonouders en schoonzusje, de kinderopvang en BSO. Ik ben dan ook erg dankbaar dat ik op zoveel mensen terug kan vallen, maar ik ben ook erg dankbaar dat ik weer meer heb kunnen leren en vooral mezelf weer een stukje beter heb leren kennen.

Vooruitblik

Wat ik eerder al heb aangegeven is dat ik niet van de goede voornemens ben. Wel hou ik ervan om doelen te stellen. Dit houdt me scherp en zorgt ervoor dat ik mijn plannen ook echt ga doen. In een van de kerstpakketten dit jaar zat Het 6 Minuten dagboek. Hier heb ik nog geen tijd voor gemaakt, maar hier ga ik deze maand zeker mee beginnen. Daarnaast ben ik me aan het oriënteren op scholingen. Ik wil wat meer thuisraken in de technische kant van VA zijn.

Mochten jullie tips hebben?! Ik hoor het graag!

Kijk je ernaar uit om jouw omzet te verhogen en de werkdruk te verlagen?

Ik plan graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je in om de mogelijkheden te bespreken.